Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Fòrum de llibres

Tota lectura ben feta genera experiència: transforma el nostre pensament, crea coneixement.

Durant un temps, vivim en un món paral·lel, en la pell de personatges diferents de nosaltres mateixos. Si l’experiència ha estat grata, divertida, emocionant, la lectura haurà satisfet les nostres expectatives. Si no ha estat així, parlarem de decepció.

Sigueu, doncs, lectors crítics i projecteu la vostra mirada sobre el que heu llegit: Què us ha aportat? Què us ha complagut o què us ha decebut? Per què? Deixeu la vostra opinió en el Fòrum de llibres.

Uneix-te a la conversa

20 comentaris

 1. A mi m’agrada Tocado i hundido perquè té molta acció, és molt divertit i la lletra és molt fàcil de llegir. També tenen una col·lecció de llibres

  M'agrada

 2. Bola de Drac: la lluita contra el Freezer

  És un llibre molt bo de Bola de drac perquè és quan sens mostra el “Súper saiajin”. És molt entretetingut i el recomano molt.

  M'agrada

 3. Heartstopper, 1: Heartstopper és un llibre que m’ha agradat molt. Al principi no el volia llegir perquè pensava que anava a acabar malament. Vaig veure alguns vídeos fins que vaig veure la sèrie, i després vaig llegir el llibre, ja que la sèrie em va agradar molt. No sé què és millor, si el llibre o la sèrie però he disfrutat llegint-lo i veient la sèrie. M’agrada molt el final dels llibres i com està explicat, però no m’agrada que solament hi hagi 5 temporades.

  M'agrada

 4. Aquest llibre, el de Me gusta porque me gusta, a mi m’agrada perquè t’ensenya el per què t’agraden les coses i ja saps més o menys el com és que t’agraden les coses.
  El que sí que no és que m’agradi molt és perquè es llegeix al revés o sigui que no es llegeix com un llibre normal.

  M'agrada

 5. A mi m’agrada molt Amor de gata, perquè és una noia que es converteix en gata per apropar-se al noi que li agrada i per despreocupar-se de les coses.

  M'agrada

 6. M’ha agradat el llibre que es diu Sonríe aunque te cueste perquè va d’una noia que li feien bullying , el que no m’ha agradat és que el llibre és molt curt però bonic.
  No me’n recordo molt perquè fa temps que me’l vaig llegir.

  M'agrada

 7. El nen que criava dracs

  Aquest llibre m’agrada molt, tracta d’un noi que un dia es troba un arbre amb fruits en l’hort del seu avi. Aquesta fruita és màgica. Hi ha un drac i el noi, quan se n’adona, ho guarda en secret i el va criant d’amagat de la seva família.

  M'agrada

 8. Heartstopper 4: Aquest llibre va d’un noi gai que li fan bullying per la seva sexualitat, amb problemes alimentaris i d’amor, però troba un noi que en el futur acabarà sent el seu vertader xicot i deixaran de criticar-lo.
  A mi m’agrada molt la història, una vegada la comences no vols parar de llegir-la, a part que els dibuixos estan molt ben fets.
  També m’agrada perquè acaba bé i és una història molt bonica i que pot ajudar molts adolescents en la seva identitat, salut i altres temes de molta importància.

  M'agrada

 9. Entre nosaltres va de la mort d’una persona.

  Valoració: A mi em sembla una mica emocionant, ara m’ha a començat a agradar, per això havia posat que no m’agradava tant.

  Més o menys perquè és entretingut però a la vegada no tant, perquè hi ha molta lletra.

  M'agrada

 10. HEARTSTOPPER 3: El llibre tracta de dos nois que són gai i la seva família no sap que són gai, ni el millor amic de Nik i se’n van a París amb els seus amics i dormen a la mateixa habitació i en Charli li va deixar una xuclada al coll i el seu amic es va enfadar perquè li va dir que, després de tres mesos, eren parella el Charli i el Nik.

  M'agrada

 11. “1938: Viure i morir sota les bombes”

  Aquest llibre tracta d’un reporter anomenat Pau. Ell ha de completar una missió que li ha donat el director de les Presses de France.
  Ha d’intentar que Hitler i Mussolini retirin d’Espanya els avions i les forces perquè sigui una guerra equilibrada.

  M'agrada

 12. EL COS EN CRISI, 1

  El llibre és molt bo perquè és bastant informatiu. Diu coses com les parts del cos, què fan les parts del cos, coses per saber si estem sans i molt més.
  Explica que el cap dels protagonistes té un tumor maligne i es pot morir, llavors els protagonistes, ”que no diuen el nom”, intenten salvar-lo, lluiten contra innumerables virus i els neutralitzen amb aigua freda desinfectant.

  No he arribat a llegir més, però està molt interesant el llibre.

  M'agrada

 13. És un llibre que es diu Sonrie aunque te cueste. Aquest llibre va d’una noia que li feien bullying a l’escola. Aquesta noia va decidir fer aquest llibre per a la gent que li passava com a ella amb el bullying.

  M'agrada

 14. HEARTSTOPPER, 1: El llibre tracta d’un noi que és gai, que es diu Charlie. Ell tenia una parella que es deia Ben; al Charlie no li agradava com el tractava, fins que va conèixer al Nick i, amb el temps, van fer amistat. Al final es fan molt amics i, pel que he llegit, és que queden a la casa d’en Nick però no es queda a sopar perquè el pare d’en Charlie no el deixa quedar-se.

  M'agrada

 15. Heartstopper:
  M’ha agradat molt el volum 1 de Heartstopper perquè és una història que comença amb un noi que és gai i coneix un noi en una classe. Dies deprés ell s’enamora del noi i es fan amics. L’amic li diu que si vol anar al club de rugbi.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: