H. G. Wells va néixer el 21 de setembre de 1866 a Londres al barri de Bromley i va morir el 13 d’agost de 1946.

Va ser un escriptor anglès molt conegut per alguns dels seus llibres com La guerra dels mons, La màquina del temps i L’illa del doctor Moreau.

L’home invisible, probablement la seva obra més cèlebre, de la qual se n’han fet un gran nombre d’adaptacions cinematogràfiques, és un llibre que pertany al gènere de misteri i ciència ficció.

La novel·la tracta sobre un home de 22 anys que al acabar els seus estudis de medicina va decidir estudiar física. De sobte va tenir curiositat per fer que la sang no tingués color. Arran d’aquesta idea, va preparar un líquid que no només eliminava el color de la sang, sinó que també tornava invisible a qui se’l begués.

Ja que havia inventat la invisibilitat, ara volia tornar a ser visible, perquè això de semblar que no existeixes no li agradava; ho aconseguirà?

Aquest llibre l’he trobat força interessant pel fet que tracta la invisibilitat. Destacaria el capítol 9 en el que Griffin explica a un company de la universitat com es va tornar invisible.

La història m’ha recordat la novel·la Oliver Twist, de Charles Dickens, perquè l’època que jo m’imagino en què transcorre la història em recorda molt i té certes similituds amb l’Anglaterra victoriana de les històries de Dickens.

Jo recomano el llibre a les persones curioses i amb ganes de llegir perquè és una història fantàstica i original on Wells demostra tenir una gran imaginació.

Cloe Arqué, 1C1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website with WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: